Achteraf

Het project Techno Trailer wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband tussen verschillende partners.

Corporate partners

De ‘Corporate partners’ zijn de dragende partijen van het project en  gaan voor een structureel en duurzaam (ook financieel) engagement.

Het project Techno Trailer situeert zich binnen het flankerend onderwijsbeleid van het provinciebestuur Antwerpen. Zij staat in voor de omkadering van het project.

FTMA is een paritair sectorfonds voor opleiding en tewerkstelling in de metaalverwerkende nijverheid binnen de provincie Antwerpen.

Essenscia is een multisectorale koepelorganisatie die de sector van de chemie en van de para-chemische, farmaceutische en kunststofverwerkende sectoren vertegenwoordigt.

RTC wil hoogtechnologische apparatuur en infrastructuur toegankelijk maken voor TSO- en BSO-scholen en centra voor volwassenenonderwijs.

VTI Zandhoven, met leraar Bart Patteet, is de geestelijke vader van het project. Bart zette de eerste stappen naar potentiële partners.

Exhibit partners

Samen met de exhibitpartners ontwikkelen we een nieuwe stand, een opstelling, een inhoud voor de Technoboxen. Van de exhibitpartner verwachten we naast een inhoudelijke inbreng ook financiële middelen/materialen voor het uitwerken van de stand/opstelling/Technobox.

Bij de opstartfase van de Techno Trailer mochten we naast de ‘corporate partners’  alvast rekenen op de steun van de Vlaamse Overheid, de firma’s Van Hool en Renault Trucks.

De nieuwe stand ‘robotica’ kwam er in samenwerking met Fanuc, Festo en Thomas More Kempen

Voor het Ipad -project bedanken we Easy-M voor de bereidwillige samenwerking.

Voor het maken van de gepersonaliseerde cover danken we RICOH”

Dankzij het interactieve scherm ons ter beschikking gesteld door Van Roey krijgen we in een muisklik een beeld van alle studierichtingen/knelpuntberoepen/…

Heb je interesse om partner te worden in het Techno Trailer-verhaal? Neem dan contact op met wim.beck@provincieanterwerpen.be .

Met steun van